02 November 2010

Serangan Hendap

video

sangat dahsyat ok perancangan dorang ni,

21 October 2010

Jan Buat Magic wa cakap lu..

ok..introducing Jan aka Ku azrulfamily MAS yang baru

part timer yang serba boleh and rajin

bagus bagus dik.skit ari leh jadi General Manager dah

ikikiki

video

12 May 2010

Fuh.....lamanyaaaa....

'

tak singgah sini..

dah byk debu debu cinta pun kt blog neh.
apa habaq hampa semuaaaaaa..??
-ko igt ko artis hana?ahaksss

actually mmy byk event2 kat menara lately.
tp hana tak sempat nk inform satu2 oh..

paling gempak aritu accuracy jump..
giler nangis sape tak datang aritu..

oh.pertandingan bulanan MAS Idol pun ada gak..
watie, aritu datang menara tak?
sorry yang,tak sempat inform..

cerita psl yg lama nih.
aritu,akak SF tercenta datang menara yuuuuuuu

awww...mak sokaa...
sebut SF terus je jadi bengkok' hana nih
ahahahaha
kami bertiga
dari kiri-hana,akak SF dan AM

eh..tu pic akak SF lama dowh
yg latest??


perghh..rasa nk menangis jek..
makin cun!!

.
.
.
.
.

.
.
.
::akak SF version bertudung ::
walawei....comelllnyaaaaaa...

akak ada petua pape ke???
awet muda nampakkkk

atau hati sedang berbunga??
hikssss

20 April 2010

Alor Setar Tower International BASE Accuracy Jump 2010!




video


cea...yo yo je promo..
siap letak berita kuar kt Tv lg haa..

Thank You RTM!!

so korang yg jengah blog hana ni..

jom kita serbu menara alor setar

bila?

23-25 April 2010

bukan senang okk..

selalu korang tgk base jump terjun sesuka hati kan?

kali ni penerjun kena terjun kt satu point yg masing2 kawasan tu ada markah yg tersendiri.

ala cam men dart tu..kalo tepat lagi terror mehh..

DATANG JGN TAK DATANG!

hana jamin besh!

18 March 2010

Menara Alor Setar Idol musim ke-2!!!



hello hello hello korangggg

ceaaaaaaaa...diam tak diammm

rupa-rupanya ada yang masih menunggu MAS IDol ekk..


terror tak hana??

i can read ur mind okeh..

so..utk yg ternanti2 MAS Idol musim kedua nih...

**cea...propa mcam MAlaysian Idol gitu..


so korang boleh terjah JITRA MALL

pada 20 MAc 2010 (sabtu)

bermula jam 11.00pagi hgga 10.00malam


hah..tggu hape lagi...

moh kita ke sana,,

kami masih mencari juara 2010 plak..


musti lagi hebat dari juara 2009 abg yusree!!

ahakss...


pendaftaran RM30saja

and as usual la...

bayar RM30 tu dapat la cenderahati ,T shirt bagai utk korang


berbaloi-baloi..!!


eh..makluman paling penting...

ini adalah peringkat saringan ok..

final di menara alor setar


ala..

korang mcm tak biasaaa plak..


maklumat lanjut

col AKAK ZIE yg sentiasa panas tuh di talian

019 5280587

**pstt..kalo engage line tuh cuba lagi dan lagi..

superwoman mmg bz maaa...


Walaweiii.... Sape tak datang rugi ok!

ingat lagi yang hana citer tentang kebestan (DBP-sila jgn marah saya)

bebudak shuffle menari aritu?

ada sape tak datang???
terasa rugi..?

oh...jgn begitu..korang tak payah bgtau pun..hana dah tau...

so,sekali lagi..MEnara Alor Setar dengan penuh vangganya akan menganjurkan

"Alor Setar Tower Extreame Dance Challenge -BAck To Track"

jgn taktau...penyertaan dari seluruh pelusuk negeri di Malaysia okeh..

so tggu hape lagi..
masih sempat nak praktis lompat2 or lari kumpul stamina ma..
hikss...

maklumat lanjut??
rujuk kt bawah okeh!


1st Prize : RM3,000
2nd: RM1,500
3rd: RM800
4th: RM500
5th: RM200

(REGISTRATION FEES : RM15 Per Person)

CONTACT : WAN QDAZ - 0125573584 OR
NORZIE MENARA ALOR SETAR : 04-7202234

11 March 2010

Apakah MAksudnya..???

Passcard?


passcard lagi??
apa hal semua tunjuk pass card??

yg tak pernah seumur hana tgk pakai passcard pun pakai passcard


HR, ada explanation tak?
eheheeheheh...
saja wat gempak jek..

mulai hari ini,kami di MAS akan sentiasa membawa passcard kami seperti mana kami mengusung awek,BF,suami, ister,anak handphone kami.

walawei..
kami pun nak jugak menang..
igt korang je ke..???


ehehehe..ok tak hana punya cover?
kui kui kui..

TAPI..yg lebih mengejutkan..
org yg selama 11 tahun tak pernah lupa bawa gantung passcard..
ARINI PLAK DIA TERTINGGAL..
ahaksss

::apa kes ni ND..??::
muahahaha

01 March 2010

Pemenang pertandingan Shuffle sempena BASE JUMP-Menara Alor Setar

video


rasa mcm nak pegi minta sign autograph jek
ahaksss


11 February 2010

Kami Doakan Yg Terbaik utk HH

Apa kes nihhhh..??
Kenapa HAna begitu tekun berdoa??
doa kasi ditemukan jodoh ke?
kenapaaaa...????



hoh!!!tengok!tengokk!!
siap ramai yg mengaminkan doa hana!
hiksss...
apa yg sebenarnya berlakuu...??
JOM TERJAH!!.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
..
yg sebenarnya.. Hana tgh mendoakan HH yg masuk jumpa boss..
ye la ...kan dia dah nak bertunang ahad depan
so dia nak jemput boss
and dia nerbesss okehhh!!
itula pasal Hana doakan kasi selamat semua

::HH yg tergelak2 jumpa boss...selamba rock jek..kitaorang kt luar plak yg doakan yg lebih risau.hikss..::


so...ada sesapa yg peminat HH tuh..silalah gigit sapu tgn anda memasing..dia akan disunting.
biasalah..bunga mekar harum di taman sape taknak kan..?
hikss...
so HH, All the best to you and MZA
darah tgh manis..so jgn masuk utan or kuar memalam
kang free-free je sedekah darah manis tu kt nyamuk and pacat
kelopak-kelopak,jantung jantung jantung
*ni bunyik kompang yg hana, Gee and AM palu skang
muahahahha

10 February 2010

Kalo Aku Laila..Ko lah Mat Jenin Majnunnya


Ehehehehehe...
Ayat mau powerrrr...
Mau pulak utk pasangan yg sedang hangat bercinta nih kannn..
eh..korang dah dapat tempat ke?
APA?? TAkde??
cesss....sungguh tade hati perut limpa la korang..
kalo hana ni GF korang..gerenti sentapp okehhh...
so..hana nk bg cadangan skit,,,
kalo yg sesape takde tempat lagi nak dinner ala2 romantik gitu ...
korang datang la kt Hana Menara Alor Setar



bila dan harga semua dah tertera..

sila tempah awal okeh..

first come first serve..kalo walk in ...penuh..

hana tumpang simpati la kt korang

uhuhuuhuh*menangis sambil bersimpuh